קוקינג טיים


מושיק נכנס להכנות במטבח. וככה נראה השולחן כשהוא מסיים לקצוץ.

אחר כך הבישולים מתחילים. 
בטי מלמדת איך להכין את פשטידת התרד והיוגורט הפופולרית אצל יהודי סלוניקי.


ובמקביל מושיק רוקח מכל התבלינים הטריים תבשיל הודי עם קציצות דגים.
ריח אקזוטי מטורף ממלא את חלל המטבח הקטן, ופורץ ממנו אל החצר. אנחנו מסתובבים כמו כלבים מורעבים שמנפנפים מולם בנקניק. 




יש פשטידה, יש קארי עם אורז. הכל מוכן! יוצאים לחצר לטעום.

עדכון: הצצה לבישולים ואז לטעימות, בפרק השני של הסדרה!







אין תגובות

© Yogurt_trip
Maira Gall